Tjenester

Her kan dere se hva vi kan hjelpe dere med. Er det noe som ikke er nevnt er det bare til å ta kontakt. 

Kontor og salg

Vi tar alle typer oppdrag innen kontor og salg. Vi kan hjelpe med alt innen kontor, salg og service, både innen privat og offentlig virksomhet. Vi kan hjelpe med dokumentbehandling, saksbehnadling og arkivering, samtidig som vi kan arbeide med økonomiske og administrative oppgaver. Trenger dere hjelp med personaladministrasjon er vi behjelpelige her også. 

Vi kan hjelpe til med å utvikle egne salgsmetoder, vi kan tilpasse varer og tjenester etter muligheter ogbehov i markedet


Service

Vi kan hjelpe med å legge til rette for bedriftens rutiner innen HMS og internkontroll,  i tråd med overordnet regelverk. Kan hjelpe til med kartlegging av kompetansebehov i en virksomhet, samt bidra innen iverksetting og oppfølging av tiltak for anskaffelse og videreutvikling av kompetanse. Innen kundeservice hjelper vi når du måtte trenge det. Er det noen uker i løpet av året dere trenger litt ekstra hjelp, vi stiller opp. Har lang erfaring innen kundeservice både på telefon, mail og i møter med kunder. 

Markedsføring 

Vi kan hjelpe til med hvordan produkter og tjenester kan utvikles, merkedsføres og selges. Vi er med på hele prosessen. Sosiale medier er en viktig plattform for mange, og vi kan holde dere oppdatert på daglig basis.